Din ce cauza miroase urat in masina?

Din cauza umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia, iar combinatia de umezeala, aer rece si intuneric transforma evaporatorul intr-un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare daca cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va duce cu el in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile neplacute.

De fiecare data cand dati drumul la aerul conditionat aceste bacterii depuse pe tubulatura si pe evaporator-ul sistemului de climatizare precum si mirosurile lor sunt aero-purtate in interiorul masinii dvs. Pe langa acestea, o alta cauza a mirosurilor urate si persistente in masina poate fi traditionalul miros de tigara ( tutun ), mirosuri provenite de la resturi de alimente ratacite prin masina, mirosuri provenite de la mizeria si umezeala adusa in special iarna pe incaltaminte, mirosul provenit in urma nefolosirii pentru un timp indelungat a masinii, mirosuri provocate de orice alta sursa.

Alte surse de mirosuri neplacute intr-un autoturism pot fi : fumatul, bucatile de mancare sau stropii de bauturi racoritoare cazute pe sub banchete, apa adusa in interior pe talpa pantofilor atunci cand ploua si multe altele.

Luni—Vineri: 10:00 —18:00

interior full-size photo